Δύο νέα παραδοσιακά γιαούρτια δημιούργησε η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη». Πρόκειται για το πρόβειο γιαούρτι και το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι , που κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία των 240 γρ., με διάφανο καπάκι και μίνιμαλ εικαστική προσέγγιση.
«Το νέο παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι με υψηλή θρεπτική αξία, γνήσια γεύση και μοναδική υφή, παράγεται από αγνό, φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού και είναι ιδανικό για κατανάλωση κάθε στιγμή της ημέρας» σημειώνει η γαλακτοβιομηχανία και προσθέτει ότι «το παραδοσιακό κατσικίσιο γιαούρτι από αγνό ελληνικό κατσικίσιο γάλα και καλλιέργεια γιαουρτιού, ξεχωρίζει για την έντονη γεύση του το άρωμά του και τα μοναδικά θρεπτικά του χαρακτηριστικά».
Με αυτές τις προσθήκες, η «Δωδώνη» διαθέτει πλέον πάνω από δέκα κωδικούς στα γιαούρτια.