Σεβδίκιον Γη σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών



Η ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ είναι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση που δημιουργήθηκε στην πόλη της Λάρισας, στις αρχές του 2014 από μια ομάδα νέων ανθρώπων με σκοπό την παραγωγή και εμπορία φυσικών καλλυντικών μέσα από χειροποίητες μεθόδους και διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Συνδυάζουμε τα αγνά, φυσικά συστατικά της ελληνικής φύσης, παραδοσιακές συνταγές γυναικών του ελληνικού χωριού Σεβδίκιον της Μ. Ασίας, χρησιμοποιούμε τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο και με προσωπικό μεράκι προσφέρουμε τη φροντίδα της φύσης στον καταναλωτή.

Αποτέλεσμα αυτών είναι η δημιουργία μιας σειράς προϊόντων για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών με βάση το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο σε συνδυασμό με φυσικά έλαια ελληνικών βοτάνων. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν κανένα χημικό συστατικό και είναι φιλικά προς το δέρμα.

Αυτή τη στιγμή παράγουμε σαπούνια ελαιολάδου με αιθέρια έλαια βοτάνων, κηραλοιφές και αμυγδαλέλαια. Βέβαια η ΣΕΒΔΙΚΙΟΝ ΓΗ μέσα από την συνεχή εργαστηριακή της ερευνά θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία θα καλύπτουν τις απαιτούμενες ανάγκες των πελατών σας.

http://www.sevdikion-gi.gr





Related Posts