Η Μέλισσα των Αγράφων ΚοινΣΕπ 2ο πανελλήνιο βραβείο για το μέλι Αγράφων στο 14ο συνέδριο Ελληνικού μελιού στην Αθήνα



Το 2ο πανελλήνιο βραβείο κατέκτησε η ΚΟΙΝΣΕΠ “Η Μέλισσα των Αγράφων” στο 14ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης αναφέρει σχετικά:

“Οι συνεργασίες μεταξύ των μελισσοκόμων της περιοχής μας αποτελούν καθοριστικό σημείο στη διαδικασία επανεκκίνησης της οικονομίας στον Δήμο Αγράφων, αλλά και έναν καθοριστικό παράγοντα ώθησης για καινοτόμες επιχειρήσεις στην περιοχή μας.

Δίνοντας την ευκαιρία, καινοτόμες ιδέες να γίνουν πράξεις, το αποτελέσμα σε ανταμείβει.

Σήμερα, λοιπόν, οι μελισσοκόμοι της περιοχής των Αγράφων, ανταμείβονται για τον κόπο τους και τις ιδέες τους, παίρνοντας το ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο 14ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού κ Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.

Παρά τα προβλήματα που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει, το φωτεινό παράδειγμα των μελισσοκόμων μας, δίνει μήνυμα αισιοδοξίας φωτογραφίζοντας αυτό που μπορούμε να αποκαλούμε υγιής επιχείρηση, παροτρύνοντας έτσι και άλλες ομάδες παραγωγών της περιοχής μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, διότι όταν το επιχειρείν γίνεται ευ επιχειρείν, ανοίγει νέους δρόμους, σε βοηθά να ανακαλύψεις νέα πράγματα, να βρεις λύσεις σε προβλήματα.

Και εμείς, ο Δήμος Αγράφων, το έχουμε μεγάλη ανάγκη αυτό για να βαδίσουμε μπροστά.”

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, με αφορμή τη βράβευσή της και εν όψει των εορτών, κάνει δώρο σε όλους τους πελάτες της, (με παραγγελία άνω των δύο κιλών) τα έξοδα αποστολής με πρακτορείο ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση που επιθυμούν σε όλη την Ελλάδα !!!

Τηλέφωνο παραγγελιών: 6974044677





Related Posts