Ελληνική εφαρμογή για δωρεάν δίαιτες έφτιαξαν δύο Τρικαλινοί



Μια καινοτόμα, ελληνική εφαρμογή που επιτρέπει στον οποιοδήποτε να φτιάχνει το δικό του δωρεάν διατροφικό πλάνο, από δύο νέα παιδιά από την πόλη των Τρικάλων, τον Αλέξανδρο Ίτσιο και τον Κωνσταντίνο Γούλα, οι οποίοι ανέπτυξαν το HealthyClub.gr,

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να συνδεθεί στην ιστοσελίδα του HealthyClub.gr, να εισάγει κάποια στοιχεία και προτιμήσεις, π.χ. θέλω να χάσω βάρος και τι μου αρέσει να τρώω και έπειτα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα από την εφαρμογή!

Ο Αλέξανδρος & ο Κωνσταντίνος ξεκίνησαν την ανάπτυξη της εφαρμογής μέσα στο 2016, σε συνεργασία με διατροφολόγους, καθώς και το Statistical Clinic, και από τότε έχουν πάρει αρκετές πανευρωπαϊκές διακρίσεις!Το 2016 βγήκαν νικητές του IDEA in Health, ενός διαγωνισμού που διοργάνωσε η Interamerican & το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το ίδιο έτος διακρίθηκαν στις 20 καλύτερες ομάδες πανευρωπαϊκά,στο Startup Bootcamp Digital Health Berlin 2016, ενώ φέτος (2017) διακρίθηκαν στο eHealthHub στις 10 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης γύρω από την ψηφιακή υγεία και πρόληψη.

Για να δοκιμάσετε να φτιάξετε ένα πλάνο διατροφής, μπορείτε να κάνετε κλικ στην παρακάτω εικόνα, να κάνετε εγγραφή και κάθε εβδομάδα να έχετε ένα πλάνο διατροφής, που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος!





Related Posts