Olive Green: Τα ελληνικά καθαριστικά από λάδι ελιάς!Η σημερινή μας ιστορία βασίζεται σε μια παιδική φιλία, η οποία εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια και «επισημοποιήθηκε»  με τα φυτικά καθαριστικά από αγνό λάδι, Olive Green.

OL3

Μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, τρεις νέοι άνθρωποι πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν από το μηδέν τη δική τους εταιρία και να προσφέρουν στους Έλληνες αυτό που έλειπε από το σπίτι τους, ένα καθαρά βιολογικό καθαριστικό. Το Σεπτέμβριο του 2010,ο Λουκάς Ελευθεριάδης, ο Διαμαντής Γρηγοριάδης και ο Δημήτρης Σιώρας, τρεις παιδικοί φίλοι από το Μοσχάτο, οραματίστηκαν ένα προϊόν, που παρόμοιο του δεν υπάρχει. Ένωσαν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους και με κοινό όραμα την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στον τομέα των οικιακών και βιομηχανικών καθαριστικών δημιούργησαν την VIVID & HEALTH ΟΕ.

Ο χημικός της παρέας, ο Δημήτρης Σιώρας, ήταν αυτός που συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας ενός φυτικού καθαριστικού από αγνό λάδι βιολογικής καλλιέργειας και φυσικά, αυτός που ανέπτυξε την φόρμουλα! Έτσι, ο Λουκάς και ο Διαμαντής με τη σειρά τους πίστεψαν σε αυτή την ιδέα και έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο – όραμα! Με πολύ δουλειά και καλή θέληση έφεραν στην ελληνική αγορά, τα οικονομικά και ταυτόχρονα φιλικά προς τον άνθρωπο και στο περιβάλλον, καθαριστικά Olive Green.

Λάδι ελιάς τώρα και σε προϊόντα καθαρισμού!

OL1

Πριν δημιουργηθεί κάτι, χρειάζεται πολλή μελέτη, συστηματική έρευνα και πειραματισμοί. Μετά από έλεγχο και αξιολόγηση όλων των πειραμάτων, κατέληξαν στο προϊόν που θα τους ξεχώριζε και θα τους έκανε μοναδικούς. Εκμεταλλευόμενοι, λοιπόν, το λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας έφτιαξαν τη σειρά καινοτόμων προϊόντων καθαρισμού Olive Green.

Η ελιά σύμβολο ευημερίας, ειρήνης, γονιμότητας και ευφορίας.

Όπως μαρτυρά και το όνομα τους, αυτά τα μοναδικά προϊόντα καθαρισμού φτιάχνονται από λάδι ελιάς και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Χωρίς καμία επισήμανση επικινδυνότητας, τα φυτικής προέλευσης OliveGreenκαθαρίζουν αποτελεσματικά το σπίτι, είναι φιλικά προς το περιβάλλον καιτο σημαντικότερο δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και δεν έχουν παρενέργειες. Μάλιστα, ακόμα ένα στοιχείο που τα ξεχωρίζει είναι η σήμανση που φέρουν πάνω στο μπουκάλι, που αναφέρει ότι είναι κατάλληλα για παιδικά δωμάτια!

Ελληνικά και οικονομικά!

OL2

Η φιλοσοφία των Olive Green: ποιότητα και οικονομία με οικολογική ευαισθησία!

Σε ένα μπουκάλι Olive Green, με την ελληνική σημαία να φιγουράρει, θα βρείτε ένα πραγματικά βιολογικό προϊόν, ένα αμιγώς ελληνικό προϊόν, ένα οικονομικό καθαριστικό! Οι άνθρωποι της εταιρίας φρόντισαν και για το πορτοφόλι του Έλληνα, που περνά δύσκολα αυτές τις ημέρες, έτσι με τα συμπυκνωμένα προϊόντα καθαρισμού Olive Green μπορείτε να καθαρίσετε πολύ μεγάλους χώρους με ένα μόνο καπάκι! «Μέλημα μας από την πρώτη στιγμή ήταν να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα προσφέρει καθαριότητα, θα είναι ακίνδυνο και φιλικό προς το περιβάλλον και φυσικά οικονομικό. Αυτό που πραγματικά θέλαμε είναι ένα φθηνό και ποιοτικό προϊόν, προσιτό σε όλους, με έντονη ελληνικότητα. Τα καθαριστικά OliveGreen είναι όλα αυτά που φανταστήκαμε», αναφέρει ο Λουκάς Ελευθεριάδης, υπεύθυνος Marketing της εταιρίας.

Σήμερα, η σειρά προϊόντων, που προστατεύεται από Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, είναι τοποθετημένη τόσο σε αλυσίδες λιανικής, όσο και σε εξειδικευμένα καταστήματα βιολογικών και φυτικών προϊόντων. Ως νέα και ταχύτατα αναπτυσσόμενη, η εταιρία έχει πετύχει ήδη συνεργασίες με αλυσίδες λιανικής και εξειδικευμένα καταστήματα καθώς και εταιρείες διανομής στον Ελληνικό χώρο. Τα προϊόντα δοκιμάζονται καθημερινά από τους καταναλωτές τόσο για την καινοτομία και τη χρηστικότητα τους, όσο και για την οικονομία και τον οικολογικό της προσανατολισμό!

Το επόμενο βήμα!

Ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και κάνουν μικρά, αλλά σταθερά βήματα που θα τους κάνουν ακόμα πιο γνωστούς εντός και εκτός συνόρων. Με μια γκάμα προϊόντων, που αυξάνεται συνεχώς, η Olive Green ήρθε για να μείνει. Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να λανσάρουν στην αγορά νέους κωδικούς προϊόντων, φυτικής προέλευσης φυσικά, που θα αφορούν απορρυπαντικά για πιάτα!

Ποιοτικά καθαριστικά και στο εξωτερικό!

Ο χαρακτήρας της εταιρίας είναι έντονα εξαγωγικός, καθώς τα προϊόντα αφορούν όλες τις αγορές του πλανήτη, αφού έχουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της οικονομίας και της οικολογίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούν εξαγωγές σε Ευρωπαϊκές πόλεις, με τους καταναλωτές του εξωτερικού να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τα προϊόντα από λάδι ελιάς!

Όραμα τους είναι να «μεγαλώσουν» με υγιή τρόπο διατηρώντας το αμιγώς Ελληνικό τους προφίλ προσφέροντας πρωτοποριακά, ανταγωνιστικά Ελληνικά προϊόντα!

Related Posts