Farmkiosk.com: Εξασφαλίστε προϊόντα

… της ελληνικής γης μέσα από τον υπολογιστή σας. Ενα πρόβλημα που απασχολεί το σύνολο των μικρών παραγωγών και μεταποιητών αγροτικών προϊόντων στην χώρα μας, ήρθε να λύσει ένα νέο startup, το farmkiosk.com.

Πρόκειται για την πρώτη Διαδικτυακή Αγορά Προϊόντων της Ελληνικής Γης και Υπαίθρου, που ξεκίνησε από τρεις φιλόδοξους επιχειρηματίες με μεγάλη εμπειρία τόσο στις τεχνολογίες του Διαδικτύου, την πληροφορική, όσο και στο διαδικτυακό μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, το ηλεκτρονικό εμπόριο και την γαστρονομία, τους Βασίλη Πουλόπουλο, Γιώργο Αδάμ και Παναγιώτη Ζαμάνη.

Οι δημιουργοί της νέας εταιρείας διαπίστωσαν πως, παρόλο που αυξάνεται η ζήτηση από τους καταναλωτές για υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα, οι μικροί συνήθως Ελληνες παραγωγοί αδυνατούν να προωθήσουν τα είδη τους, εκτός των στενών γεωγραφικών τους συνόρων και να γίνουν γνωστοί σε απομακρυσμένες από την έδρα τους αγορές.

Ετσι οι έμποροι χάνουν πωλήσεις και οι πελάτες χάνουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις. Το farmkiosk.com φιλοδοξεί να καλύψει ακριβώς αυτό το κενό και να λειτουργήσει σαν απαραίτητο εργαλείο πωλήσεων και προβολής όλων των ελληνικών επιχειρήσεων που εμπορεύονται, συσκευάζουν, μεταποιούν αλλά και παράγουν καταπληκτικά ελληνικά προϊόντα, δίνοντας τους διέξοδο μέσα από το διαδίκτυο -χωρίς όμως να απαιτούνται τα μεγάλα χρηματικά ποσά ανάπτυξης, συντήρησης και διαφήμισης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με το farmkiosk.com ο πωλητής μπορεί να αποκτήσει σχεδόν δωρεάν και πολύ εύκολα μια “ηλεκτρονική βιτρίνα” στην οποία θα παρουσιάσει όλα του τα προϊόντα και θα τα διαφημίσει σε όλο τον κόσμο. Λόγω του ελάχιστου οικονομικού κόστους, ο παραγωγός έχει την δυνατότητα να προσφέρει προνομιακές τιμές στους επισκέπτες του farmkiosκ.com, οι οποίοι εκτός από την μεγάλη ποικιλία -που δεν θα μπορούσαν να βρουν σε κοντινά τους καταστήματα,- έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη, αγοράζοντας μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα.

Οι καταναλωτές που επισκέπτονται την ιστοσελίδα, έχουν ήδη πρόσβαση σε δεκάδες εμπόρους και παραγωγούς και εκατοντάδες προϊόντα που προσφέρονται σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές σε σχέση αυτές της λιανικής τους. Μέσα από το farmkiosk.com, μπορούν να παραγγείλουν απευθείας από τον παραγωγό και να παραλάβουν με τον συμφωνημένο τρόπο στο σπίτι τους, χωρίς επιβάρυνση μεσαζόντων.

Ο κάθε παραγωγός και τα προϊόντα του, θα βαθμολογούνται και σχολιάζονται από τους καταναλωτές και έτσι έχουν όλοι την δυνατότητα να μοιραστούν την κριτική τους και να βοηθήσουν στην σωστότερη λειτουργία της αγοράς εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό κίνητρο για την βελτίωση των υπηρεσιών.

Η δημιουργία της διαδικτυακής αγοράς farmkiosk.com δίνει μεγάλη ανάσα σε όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα, αφού σε άλλη περίπτωση είναι σχεδόν αδύνατο για κάποιον μικρό και μεσαίο παραγωγό ή έμπορο, να απευθυνθεί σε εκατομμύρια καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Από την πλευρά των καταναλωτών, επίσης τα πλεονεκτήματα είναι ανεκτίμητα αφού, εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε μοναδικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, μέλι, κρασί, γλυκά, χειροποίητα ζυμαρικά, βότανα, μπαχαρικά, ηδύποτα κλπ, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς να χρειαστεί κάποιος να σηκωθεί καν από τον καναπέ του.

Για περισσότερες πληροφορίες εγγραφείτε στο farmkiosk.com είτε είστε έμπορος/παραγωγός που θέλετε να κάνετε γνωστά τα προϊόντα σας, είτε καταναλωτής που θέλετε να ενημερωθείτε και να αγοράσετε μοναδικής ποιότητας και γαστρονομικής αξίας εδέσματα και γεύσεις.

http://www.eleftheriaonline.gr

Related Posts