Τσίμας Delicatessen – Μεταποίηση συσκευασία εμπορία αλιευμάτων



Η Ιστορία μας… Θυμάμαι τον παππού πάντα να φωνάζει μέσα στο καΐκι «τσίμα τσίμα» τα φέραμε τα πράγματα, εξού και το όνομα της επιχείρησής μου Τσίμας Delicatessen.

Εκεί μεγάλωσα στο καΐκι, εκεί αγάπησα την θάλασσα, εκεί έμαθα τα πάντα για τα ψάρια, το ψάρεμα και το πάστωμα τους. Το καΐκι ήταν για μένα το σχολείο.

Θέλοντας να μοιραστώ με τον κόσμο όλα όσα έμαθα άνοιξα ένα ιχθυοπωλείο. Με την ποιότητα και την φρεσκάδα των ψαριών και των οστρακοειδών μας κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Η διαχρονική προτίμηση τους για τα προϊόντα μας μου έδωσε την ιδέα να ανοίξω το μικρό εργοστάσιο, Τσίμας Delicatessen. Το μικρό μας εργοστάσιο είναι κέντρο αποστολής, μεταποίησης, επεξεργασίας, εμπορίας και αποθήκευσης νωπών και κατεψυγμένων θαλασσινών.

Επιλέγουμε διαλέγουμε και συσκευάζουμε προϊόντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ελληνική φύση και στο περιβάλλον δημιουργώντας εξειδικευμένα θαλασσινά προϊόντα delicatessen.

H επιχείρηση μας έχει λάβει από τον ΕΦΕΤ κωδικούς επεξεργασίας για νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται σε κατάλληλες υγειονομικά συσκευασίες. Έχουμε πιστοποιηθεί με ISO 22000 KAI HACCP.

Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε εμπιστοσύνη, προτίμηση και αγάπη προσφέροντας στο πιάτο των κατοίκων όλης της γης με δημιουργική έμπνευση την ποιότητα, τα αρώματα, τις γεύσεις των προϊόντων της ελληνικής φύσης. Η κάθε μια ξεχωριστή γεύση να γίνεται ένα γευστικό ταξίδι.

G.PAPANDREOU 14 | RHODES 85100
Tel. 0030 22410 20994
Fax. 0030 22410 43481
mgeorgoudios@gmail.com
www.tsimas.com





Related Posts