Σνακ για παιδιά χωρίς ζάχαρη, αλάτι και συντηρητικά



Είναι τα σνακς του μέλλοντος, στο σήμερα! Σχεδιασμένα από μια έμπειρη επιστημονική ομάδα και φτιαγμένα με βιολογικές πρώτες ύλες από τα χέρια των σεφ μας. Έχουν υψηλή διατροφική αξία και δεν περιέχουν ζάχαρη, αλάτι, GMO, πρόσθετα, συντηρητικά, χρωστικές και φοινικέλαιο. Έτσι, προσφέρεις στο παιδί σου το καλύτερο, γλιτώνοντας το χρόνο που θα περνούσες στην κουζίνα και αντί αυτού, τον περνάτε μαζί.

Μπαίνεις στο sporosmeals.com και επιλέγεις τα προιόντα που σου αρέσουν. Γεμίζεις το καλάθι σου, ολοκληρώνεις την παραγγελία και σε μερικές ημέρες θα είναι στην πόρτα σου.

Κάθε σνακ έχει διαφορετική διάρκεια ζωής. Λόγω των καινοτόμων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, τα σνακς μας μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία δωματίου από 1 μήνα έως και 6 μήνες από την ημέρα που θα τα παραλάβεις, διατηρώντας τα θρεπτικά τους χαρακτηριστικά αναλλοίωτα. Η διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του τροφίμου λέγεται τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP) και είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται ευρέως για την αποφυγή βιοχημικής και ενζυμικής αλλοίωσης των τροφίμων. Για μεγαλύτερη ακρίβεια να κοιτάζεις πάντοτε τις συσκευασίες των προϊόντων, όπου αναγράφονται οι ακριβείς ημερομηνίες.

To παρασκευαστήριο με το οποίο συνεργαζόμαστε διαθέτει πρότυπα ISO 22000:2018, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 και πληρεί όλες τις προδιαγραφές για το σχεδιασμό, παραγωγή και συσκευασία έτοιμων γευμάτων υπό ψύξη, κατάψυξη και ζεστών έτοιμων γευμάτων. Ακόμη, πληρεί όλες τις προδιαγραφές για την παροχή υπηρεσιών εστίασης (παραγωγή και διάθεση γευμάτων και ειδών διατροφής στις εγκαταστάσεις του πελάτη, υπηρεσίες τραπεζοκομίας) και για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες επισιτισμού σε χώρους υγείας (healthcare catering).





Related Posts