Παραδοσιακά προϊόντα Πηλίου Αχιλλεία



Έχοντας πάνω από 30 συναπτά έτη εμπειρία και επεξεργασία των πλούσιων φαρμακευτικών ιδιοτήτων των φυτών, αυτά έχουν αποκτήσει διπλό ενδιαφέρον για την πηλιορείτισσα “κυρά των βοτάνων” Ελένη Σιγάλα. Με την παραμικρή ευκαιρία μαζί με το σύζυγο Γιάννη Σιγάλα φεύγουν στα βουνά όλης της Ελλάδος για μέρες, αφού τα βότανα μαζεύονταν από τους ίδιους, ελεύθερα στα σημεία που η φύση μόνη της τα βγάζει. Προσέχοντας πάντοτε την επάρκεια, μια που υπάρχουν πολλά σιγά-σιγά χάνονται.

Η συχνή επικοινωνία της οικογένειας Σιγάλα, με τους ρυθμούς που επιβάλλει η φύση, η αγάπη και ο σεβασμός με την οποία προσεγγίζονται και συλλέγονται τα φυτά, οι καρποί τους, η προετοιμασία, η σωστή αποξήρανση στον δικό τους χώρο, και τέλος η συσκευασία τους, αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα γνησιότητας & Ελληνικής ποιότητας που τόσο λείπει στις μέρες μας.

Εκτός από βότανα, σαμπουάν και κεραλοιφές, η εταιρία Αχιλλεία, παρασκευάζει και προμηθεύει διάφορα άλλα τοπικά προϊόντα όπως γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες με μαύρη ζάχαρη, ζυμαρικά με ντόπια υλικά και διάφορες άλλες σπάνιες γεύσεις της περιοχής.

Τηλέφωνα: 24230 54304 & 6942 534640
Ιστοσελίδα : www.ahillia.gr
e-mail : ahilliagr@gmail.com





Related Posts