Παντοπωλείο Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ βρείτε οτιδήποτε χρειαστείτε



Στο παντοπωλείο Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε χρειαστείτε απο τρόφιμα και ποτά για να εξοπλίσετε το νοικοκυριό σας. Αυτό που το διαφοροποιεί απο τα υπόλοιπα Mini Markets είναι ότι τα περισσότερα προϊόντα του, είναι ελληνικά – παραδοσιακά και απευθείας απο μικρούς Έλληνες παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες, γεγονός που αιτιολογεί το χαμηλό τους κόστος. Στα περισσότερα αγαθά η τιμή είναι ακόμη χαμηλότερη και απο αυτη των μεγάλων super markets ή ακόμη και των λαϊκών αγορών!

Μπορείτε να προμηθευτείτε χύμα ποικιλίες απο ελληνικά όσπρια και ξηρούς καρπούς, δημητριακά, παξιμάδια & μυρωδικά ενώ θα εντυπωσιαστείτε απο την μεγαλη ποικιλία σε χαρτικά, ελληνικά μακαρόνια, ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά Δράμας, ελληνικούς χυμούς απο την Αργολίδα, κρητικά τσίπουρα & ρακόμελα και φυσικά απο βιολογικά προϊόντα.

Στον Ποδηλάτη κάθε σας ανάγκη θα ικανοποιηθεί αφού προσφέρει και προϊόντα λίγο πιο δυσεύρετα όπως βασιλικό πολτό, μελάσσα & aloe vera! Νέες Αφίξεις

  • Βουβαλινό γάλα απο την οικογένεια Μπέκα
  • ψωμί με προζύμι στα ξύλα
  • Θυμαρίσο μέλι απο την πιο μικρή μελισσοκόμο της χώρας, την 13χρονη Αγγελική!

Ο χώρος ιδιαίτερα ζεστός και φιλικός, γεμάτος φρέσκα αρώματα καφέ και μπαχαρικών σας περιμένει για να σας μυήσει στα μυστικά της ελληνική φύσης!!

http://www.pantopolio-podilatis.gr





Related Posts