Οι νικητές των «Made in Greece»



Η μεγάλη γιορτή της ελληνικής παραγωγής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς απονεμήθηκαν για πρώτη φορά τα βραβεία «Made in Greece»

Οι νικητές των βραβείων «Made in Greece», τα οποία θεσπίστηκαν φέτος από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής παραγωγής στο ξενοδοχείο Hilton.

Οι 7 μεγάλοι νικητές, ένας για κάθε κατηγορία βραβείου, αναδείχθηκαν από τις 122 υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν από 85 επιχειρήσεις, οργανισμούς και συνεταιρισμούς.

Πιο συγκεκριμένα τα βραβεία της διοργάνωσης απέσπασαν οι εξής:

Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος
ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΙΑΡΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ Α.Ε. – ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗ

Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE

Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE

Βραβείο Αγροτικής Αριστείας.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ.Α.Ε.- ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας.
ΣΙΔΕΝΟΡ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΑ Α.Ε.

Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας
ΦΑΡΜΑΤΕΝ ΑΒΕΕ

Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή των βραβείων, αποφάσισε να θεσπίσει το βραβείο ΔΙΟΛΚΟΣ. Το βραβείο αυτό θα απονέμεται σε φυσικό πρόσωπο που με τις καινοτόμες ενέργειες και δραστηριότητές του άνοιξε το δρόμο για να διευκολύνει το διεθνές εμπόριο της χώρας, συμβάλλοντας στην καθιέρωση του «Made in Greece» παγκοσμίως.

Στην πρώτη διοργάνωση, λοιπόν, των βραβείων «Made in Greece» με το βραβείο ΔΙΟΛΚΟΣ τιμήθηκε ο διεθνώς αναγνωρισμένος σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης, ο οποίος διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της μόδας, τον βιομηχανικό σχεδιασμό και το interior design.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως έπαινοι δόθηκαν στις επικρατέστερες υποψηφιότητες που βρέθηκαν στην τελική φάση ενώ απονεμήθηκαν και τιμητικές διακρίσεις στις αξιόλογες υποψηφιότητες κάθε κατηγορίας βραβείου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τα βραβεία, τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μάλιστα, στην Τελετή Απονομής παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης καθώς και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αθανάσιος Σκορδάς.





Related Posts