Κοζάνη Οικοτεχνία “Αρωματικά Σιδερών”



Σκοπός μας είναι η γνωριμία σας με τα αρωματικά προϊόντα μας, που εμείς καλλιεργούμε, εμείς τα συλλέγουμε κι εμείς τα συσκευάζουμε.

Τα προϊόντα μας είναι Τσάι του Βουνού, (sideritis), Θυμάρι, Μέντα, (φλισκούνι), Ρίγανη, Χαμομήλι και Φασκόμηλο.

Όλα προέρχονται από φυτά του δικού μας σπορείου.

Ως κατά κύριο επάγγελμα Αγρότες εισαχθήκαμε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνιών (Κ.Η.Μ.Ο.) του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης με αριθμό έγκρισης GR58000430 και από τον Αύγουστο του 2016 λειτουργούμε και αναπτυσσόμαστε ως Οικοτεχνία μεταποίησης για το Τσάι του Βουνού

Απώτερος στόχος η επέκταση μεταποίησης και των άλλων Αρωματικών Φυτών μας, όπως Θυμάρι, Μέντα, Ρίγανη, Φασκόμηλο και Χαμομήλι.

Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά της επιτυχίας μας είναι οι σπουδαίοι άνθρωποι μας . Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσέλκυση και τη διατήρηση εξαιρετικών συνεργατών.

Μια ποικιλία από κίνητρα προσφέρουν στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να ανταμειφθούν και να αναγνωριστούν για τις προσπάθειές τους.

Η Οικοτεχνία “Αρωματικά Σιδερών” προσφέρει ένα εξαιρετικό και άνετο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους της, που αντιμετωπίζονται ως συνεργάτες και όχι ως απλοί εργάτες γης.

Εξαίρεση αποτελούν βέβαια ο εργασίες στο αγρόκτημα, όπου όλοι μαζί μοιραζόμαστε τον μόχθο και την κούραση, προκειμένου τα προϊόντα μας να διατηρούν τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν.

http://www.aromatikasidera.gr
Αναστασία Ν Δουλδούρα
Σιδερά Κοζάνης, Δυτ Μακεδονία, Ελλάδα
Τηλέφωνα: 6973992402, 6977481495, 2461034413
e-mail: info@aromatikasidera.gr





Related Posts