Κατασκευή ειδών Κιγκαλερίας – Κουρτινόξυλα – Πόμολα



Η εταιρία Α.Κ.Α. με περισσότερα από 40 χρόνια κατασκευής στο ενεργητικό της συνδυάζει αρμονικά την εμπειρία με τις σύγχρονες μεθόδους, την παράδοση με την τεχνολογία, τον οικογενειακό χαρακτήρα της που διατηρείται και από τη νεότερη γενιά. Η εταιρία μας εξειδικεύεται από το 1965 στο χώρο των ορειχάλκινων και ανοξείδωτων διακοσμητικών ειδών.

Σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη σειρά από πόμολα, ειδικές χειρολαβές, κουρτινόξυλα, αξεσουάρ τζακιού, ειδικά εξαρτήματα για πόρτες, ντουλάπες κ.α. η εταιρία Α.Κ.Α. φέρνει μια νέα αντίληψη στην αισθητική του χώρου.

Η πολυετής εμπειρία στην παραγωγή μοντέλων αποκλειστικού σχεδιασμού και οι λεπτομέρειες στην κατασκευή αναδεικνύουν την ποιοτική υπεροχή και την εφευρετικότητα των προϊόντων Α.Κ.Α.

Ο πρωτογενής σχεδιασμός, η πρότυπη κατασκευή και η μικρή παραγωγή των μοντέλων, στην κάθετη μονάδα κατασκευής πραγματοποιούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις διεθνής προδιαγραφές οργάνωσης.

Τα προϊόντα με την υπογραφή Α.Κ.Α. διακρίνονται στην αγορά για την χειροποίητη και άριστη ποιότητα, το μοναδικό design, την εγγυημένη αντοχή και την ιδιαίτερη λάμψη που εκπέμπουν όπου και αν εφαρμόσουν.

http://www.katsomitis.gr





Related Posts