Ανδρικά μοκασίνια της εταιρείας Cockers



Ανδρικά μοκασίνια από νούμερα 40 έως 47 της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εταιρείας Cockers σε πέντε αποχρώσεις, από μαλακό συνθετικό δέρμα άριστης ποιότητας και αντιολισθητική σόλα που είναι ραμμένη με το επάνω μέρος για μεγαλύτερη αντοχή. Άνετα και πολύ μαλακά παπούτσια για δυναμικές καθημερινές εμφανίσεις. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα για αγορές αξίας άνω των 15€! ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2310 738939 ή στείλτε μήνυμα ή κάνετε τη παραγγελία σας on line.

Η “BB shoes” είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των υποδημάτων από το 1978. Έχει περάσει από όλα τα στάδια, την κατασκευή, την εισαγωγή και την εμπορία με αποτέλεσμα να έχει μια πολύχρονη και πολύτιμη πείρα πάνω στο είδος.

Σήμερα ασχολείται με την λιανική πώληση και στεγάζεται σε ένα χώρο 400 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη στη διεύθυνση Θωμά Χατζίκου 30, Μενεμένη. Σκοπός μας ήταν πάντοτε να παρέχουμε στον καταναλωτή την άριστη ποιότητα και την καλύτερη δυνατή τιμή.

Δημιουργώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσδοκούμε να μας γνωρίσουν όλες οι περιοχές όσο απομακρυσμένες και αν είναι και να διαπιστώσουν την άψογη εξυπηρέτησή μας.

Δείτε περισσότερα εδώ





Related Posts