Κονσερβοποιεία Βορείου Αιγαίου



H Κονσερβοποιεία Βορείου Αιγαίου ΑΕΒΕ (ΚΟΝ.ΒΑ) αποτελεί σήμερα, μια από τις πιο μοντέρνες και προηγμένες βιομηχανίες επεξεργασίας ψαρικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεπερνά τα 90 χρονιά παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία κονσερβοποιημένων ψαρικών και κρεατικων τα οποία διαθέτει μέσω ενός ισχυρού δικτυού πωλησεων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης, έχει την δυνατότητα παραγωγής FACON ιχθυρων προϊόντων και σήμερα παράγει και διαθέτει πολλούς κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΚΟΝΒΑ βρίσκονται στην Βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς σε έκταση 31.773,00 τμ. Οι συνολικές εγκαταστάσεις (9.170,61 τμ) περιλαμβάνουν τους θαλάμους κατάψυξης των πρώτων υλών με χωρητικότητα 600 τόνους, την παραγωγή με ημερησία δυναμικότητα 40 τόνοι ιχθυρών και αποθηκευτικούς χώρους ετοίμων προϊόντων.

Το υποκατάστημα της ΚΟΝΒΑ στην Αθήνα καλύπτει μια έκταση 1.500 μ2 και περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους και ψυκτικούς θαλάμους αποθήκευσης και συντήρησης.

Με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένου προσωπικού, η ΚΟΝΒΑ διασφαλίζει τόσο την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων όσο και την δυνατότητα τους να ανταποκρίνονται στις αυστηρές προδιαγραφές της Ε.Ε (κάτοχος ISO 9001:2000 – ISO 14001, εφαρμογή HACCP).

Φιλοσοφία της εταιρείας

Η επιτυχημένη πορεία της ΚΟΝΒΑ στηρίζεται στη πολυετή εμπειρία του αντικειμένου, στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την προσήλωση των αναγκών του καταναλωτή. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο στρατηγικό προγραμματισμό, στην ανάπτυξη του μάρκετινγκ και στην έρευνα αγοράς. Η συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και η διασφάλιση της ανώτατης ποιότητας των προϊόντων είναι καθημερινή προτεραιότητα.

Η φιλοσοφία της ΚΟΝΒΑ στηρίζεται στην δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών, πελατών και καταναλωτών που χτίζονται με την συνεχώς βελτιωμένη ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία.

Ο στόχος της ΚΟΝΒΑ είναι να προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα κονσερβοποιημένων ιχθυρων υψηλής ποιότητας που να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες του καταναλωτή.

Οδηγουμενη από τις τάσεις της αγοράς για μεγαλύτερη διαφοροποίηση των προϊόντων, η ΚΟΝΒΑ επένδυσε σε καινούργια τεχνολογία εφαρμόζοντας παράλληλα αποτελεσματικότερους μεθόδους στον έλεγχο της ποιότητας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η επιτυχία της ΚΟΝΒΑ στηρίζεται στο έμπειρο και δραστήριο δυναμικό που ανέρχεται στα 280 άτομα. Επιπλέον, 120 άτομα αποτελούν το προσωπικό των αντιπροσώπων που συνεργάζονται με την εταιρεία σε όλη την Ελλάδα.

Η ΚΟΝΒΑ έχει επιδιώξει την πλήρη οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού της, δημιουργώντας τμήματα πωλησεων και διανομών, μάρκετινγκ, προμηθειών, παραγωγής, συσκευασίας, ποιοτικού ελέγχου, facon, εξαγωγών, οικονομικών και διοίκησης, τα οποία συνεργάζονται στενά για την επίτευξη του στόχου της εταιρείας: την πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών και αναγκών του καταναλωτή.

http://www.konva.gr





Related Posts