Η νέα μεγάλη έκθεση για Έλληνες Παραγωγούς, έρχεται το Μάρτιο από την ΕΞΠΟΤΡΟΦ



Η σημαντικότερη έκθεση για Έλληνες Παραγωγούς, ΕΞΠΟΤΡΟΦ, επανέρχεται τον Μάρτιο του 2021 με μια καινοτόμα online εκθεσιακή πρόταση, με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών μεταξύ Παραγωγών και Επαγγελματιών του χώρου των Τροφίμων και της Εστίασης.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί τη δυναμικότερη διοργάνωση που συνδέει Έλληνες παραγωγούς και Επιχειρήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα αλλά και την εξωστρέφεια της Ελληνικής Παραγωγής και Γαστρονομίας. Έχοντας ήδη σημαντική πορεία με 7 επιτυχημένες διοργανώσεις της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο θεσμός επιστρέφει, λανσάροντας ένα καινοτόμο online εργαλείο, που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με την Αγορά Τροφίμων και Εστίασης.

Εκτός από τη φυσική έκθεση που διοργανώνεται κάθε Ιανουάριο στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ πρωτοπορεί και διοργανώνει για πρώτη φορά στις 01-05 Μαρτίου 2021, το The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Η εξειδικευμένη Online Έκθεση, έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και Επιχειρήσεις με τους Επαγγελματίες της Εστίασης και της αγοράς Τροφίμων. Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, www.thedelifair.gr, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν Αποστολή Δειγμάτων, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.

Το πρώτο The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα διεξαχθεί στις 01-05 Μαρτίου 2021 online, μέσω της ειδικά προδιαγεγραμμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr. Οι Παραγωγοί και οι Buyers που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ ή να καλέσουν στο +30 210 96 10 135.

Ταυτόχρονα, μια σειρά από επιλεγμένους Buyers Τροφίμων από Ελλάδα και Εξωτερικό, θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες B2B Συναντήσεις μέσω Web με τους παραγωγούς που συμμετέχουν στην έκθεση, ενισχύοντας την προσπάθεια για επίτευξη νέων συνεργασιών αλλά και για ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών Προϊόντων.

Παράλληλα με την Online Έκθεση, οι Παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό μέσα από Ζωντανές μεταδόσεις στα Social Media της διοργάνωσης, ενισχύοντας την προβολή και τη γνωστοποίησή τους και δημιουργώντας ένα δυναμικό κανάλι άμεσης πώλησης στον τελικό καταναλωτή. Την εκθεσιακή εμπειρία θα ολοκληρώνει η διοργάνωση των βραβείων AFFA (Athens Fine Food Awards), που στόχο έχουν να αναδείξουν τα καλύτερα Ελληνικά Προϊόντα και να τα παρουσιάσουν σε ένα ποιοτικό κοινό σε Ελλάδα και Εξωτερικό.





Related Posts