Διεθνής διάκριση για ελληνική ανασχεδίαση προϊόντων που διαθέτει στην αγορά η καμηλάρης αεβε

Ο διαγωνισμός Pentawards βραβεύει τις καλύτερες συσκευασίες σε παγκόσμιο επίπεδο και θεωρείται η σημαντικότερη διάκριση και επιβράβευση σε διεθνές επίπεδο

Η αμιγώς ελληνική ανασχεδίαση των προϊόντων Lucas , ανατέθηκε από την εμπορική και βιομηχανική εταιρεία καμηλάρης α.ε.β.ε στο atelie γραφιστικής loonatics και κέρδισε το τρίτο Βραβείο στον εγκυρότερο παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδίασης προϊόντων Pentawards 2020, στην κατηγορία “ψάρια, κρέας, πουλερικά”.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός Pentawards βραβεύει τις καλύτερες συσκευασίες σε παγκόσμιο επίπεδο και θεωρείται η σημαντικότερη διάκριση και επιβράβευση σε διεθνές επίπεδο που μπορεί να αποσπάσει η σχεδίαση ενός προϊόντος. Με σύμβολο το πλατωνικό πεντάγωνο, βραβεύονται προϊόντα που διακρίνονται για την τελειότητα όλων των πλευρών τους, καταφέρνουν να αγγίξουν συνολικά τις πέντε αισθήσεις μας δημιουργώντας έτσι μία πολυδιάστατη και αλληλοσυμπληρούμενη δυναμική.

Οι σαρδέλες Lucas αλιεύονται στον Ατλαντικό Ωκεανό και τυποποιούνται στην Πορτογαλία – χώρα που διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση στην παραγωγή σαρδέλας-από την οικογενειακή επιχείρηση Lucas με έτος ίδρυσης το 1885. Είναι οι πρώτες τυποποιημένες σαρδέλες που κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά και διακινούνται αδιάλειπτα με επιτυχία στην Ελλάδα για περισσότερα από 100 χρόνια, με πρώτο εισαγωγέα την εταιρεία Π.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ .

Από το 2018 οι σαρδέλες Πορτογαλίας Lucas, διακινούνται από την εταιρεία καμηλάρης , η οποία έδωσε μεγάλη προσοχή στην ανασχεδίαση αυτών των κλασσικών προϊόντων του Ελληνικού λιανεμπορίου, λόγω της μεγάλης διατροφικής αξίας, των πολύτιμων συστατικών τους αλλά και των νέων διατροφικών τάσεων με έμφαση στην υγιεινή διατροφή. Οι νέες συσκευασίες αυτών των προϊόντων έχουν εμπνευστεί από συσκευασίες των προϊόντων LUCAS της δεκαετίας του 50, υποστηρίζοντας την δυναμική και την διαχρονικότητα των προϊόντων.

Οι βραβευμένες συσκευασίες, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, επικοινωνούν στο καταναλωτικό κοινό με άμεσο τρόπο, τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρει για την υπερτροφή (superfood) αυτή, όπως ότι αποτελεί πηγή ασβεστίου και φωσφόρου καθώς και πηγή ωμέγα 3. Οι νέες συσκευασίες των προϊόντων Σαρδέλες Πορτογαλίας LUCAS κέρδισαν επίσης το πρώτο βραβείο συσκευασίας στον Εθνικό διαγωνισμό ΕΒΓΕ 2020 ,στην κατηγορία Τρόφιμα και Ποτά

Related Posts