Το πρώτο luxury ελληνικό ελαιόλαδο πάει Λονδίνο



images

Η εταιρία Speiron με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με το πολυκατάστημα Fortnum & Mason στο Piccadilly του Λονδίνου. Το κορυφαίο ελληνικό ελαιόλαδο λ /lambda/ κατέκτησε τις καρδιές των κριτών του Fortnum & Mason σε τυφλή δοκιμή και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 126 ελαιόλαδα ως ο απόλυτος νικητής της διαδικασίας. Έτσι από αυτό τον Ιούλιο, θα βρίσκεται διαθέσιμο στην υψηλή και πολύ απαιτητική πελατεία του πιο πολυτελούς πολυκαταστήματος παγκοσμίως.

Το λ /lambda/ είναι ένα βραβευμένο, περιορισμένης παραγωγής ultra-premium ελαιόλαδο. Προέρχεται από μερικά από τα παλαιότερα ελαιόδεντρα της Ελλάδας. Μυστικό του, το εξαιρετικό blend Kορωνέικης και Κολοβής ελιάς, που του προσδίδει μεσαία προς ισχυρά φρουτώδη αρώματα (mF: 5.9) και μοναδική ισορροπία σώματος. Η εμφιάλωσή του γίνεται εξ’ ολοκλήρου χειροποίητα, μπουκάλι-μπουκάλι, ενώ περνάει πέντε ποιοτικούς ελέγχους, με προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητά του.

Η εταιρία Speiron είναι η πρώτη luxury food εταιρία στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 2006 από τον entrepreneur και connoisseur ελαιολάδου Γιώργο Κολλιόπουλο. Τα προϊόντά της είναι διαθέσιμα σε κορυφαία delis και luxury chic ξενοδοχεία σε Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και online εδώ.

To Fortnum & Mason ιδρύθηκε το 1707. Ξεκίνησε την πορεία του ως παντοπωλείο στο κεντρικό Λονδίνο και μέσα στα χρόνια εξελίχθηκε ως το διασημότερο πολυκατάστημα ειδών πολυτελείας παγκοσμίως.





Related Posts