Τα ελληνικά σοκολατάκια που έγιναν λατρεία στα Όσκαρ



images

Με τη σοκολάτα να κυλάει στα γονίδιά τους, η ιστορία τους δεν μπορεί, παρά να σε κάνει, να… γλείφεις τα δάχτυλά σου. Από τις αρχές του 1900 μέχρι σήμερα, η οικογένεια Tsoukatos έχει επιτύχει το απόλυτο success story στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού από μικρή οικογενειακή επιχείρηση κατάφερε να γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής γλυκισμάτων στα Όσκαρ και τον Λευκό Οίκο.

Η μανία για τα προϊόντα της Zoe’s Chocolate επεκτείνεται σε κάθε γωνιά της Αμερικής. Οι πελάτες τους ακούν (και) στα ονόματα Όπρα Γουίνφρεϊ και Ζακ Γαλυφιανάκης, ενώ τα βραβεία και οι διακρίσεις πιστοποιούν τον αξεπέραστο συνδυασμό των εξαιρετικής ποιότητας ελληνικών υλικών, του ιδανικού σχεδιασμού των προϊόντων και μίας οικογένειας, που γεννήθηκε για να δίνει γλύκα και να παίρνει ζωή από αυτό… Αυτό άλλωστε σημαίνει “Zoe”… Ζωή!

Με αφορμή τη σημερινή βραδιά των βραβείων Όσκαρ, η Zoe Tsoukatos μιλά στο Weekend Edition του News 247 για το μυστικό της επιτυχίας, τα δύσκολα πρώτα χρόνια, τις συγκινητικές στιγμές και τα εκτενή αφιερώματα στα μεγαλύτερα περιοδικά κι εφημερίδες του κόσμου.

“Οι προ-παππούδες μου ήρθαν στην Αμερική στις αρχές του 1900. Έφτιαχναν καραμέλες και τις πουλούσαν στον δρόμο. Δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά, για να φτιάξουν μία ζωή για εκείνους και τα παιδιά τους. Τη δεκαετία του 1970, ο πατέρας μου ήρθε να τους επισκεφτεί, αλλά γνώρισε τη μητέρα μου, ερωτεύτηκαν και τα υπόλοιπα, ανήκουν όπως λέμε, στην ιστορία. Ο πατέρας μου είναι τελείως αυτοδίδακτος… ήρθε στην Αμερική με άδεια χέρια, με μόνες αποσκευές τις ικανότητές του και την αγάπη του για τη ζωή”, μας λέει η Zoe.

“Ο πατέρας μας ήταν αποφασισμένος. Και οι δύο γονείς μου, φρόντιζαν πάντα να μας εμφυσήσουν την σπουδαιότητα της έννοιας της οικογένειας, πάνω στην οποία στηρίζεται η επιχείρησή μας. Εκτιμούμε και φερόμαστε στους πελάτες μας σαν να είναι οικογένειά μας κι εκείνοι το ανταποδίδουν. Αλλά επίσης, οι γονείς μας, μας δίδαξαν την αξία του καλού φαγητού. Ως Έλληνες, πάντα μαγείρευαν φρέσκα φαγητά. Δεν μας επέτρεπαν ποτέ, να φάμε fast food κι αυτό είναι κάτι, που κουβαλάμε μέχρι σήμερα. Όλα μας τα προϊόντα είναι φυσικά και παράγονται με οργανικά υλικά. Τα συστατικά τους είναι πέρα για πέρα ελληνικά. Ο καφές μας για παράδειγμα, είναι ο γνωστός ελληνικός καφές, ενώ χρησιμοποιούμε πολύ σε συνδυασμό με το δικό μας και διάφορα είδη μελιού από την Ελλάδα”.

Πηγή: news247.gr





Related Posts