Στηρίζει την Ελλάδα η Carrefour Μαρινόπουλος



Το βάρος στην προώθηση ελληνικών προϊόντων και ντόπιων παραγωγών ρίχνει η Carrefour Μαρινόπουλος, μέσω ενός προγράμματος χαρτογράφησης της εγχώριας παραγωγής.

Συγκεκριμένα, η Carrefour Μαρινόπουλος ξεκινάει μια διαδρομή στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας τα προϊόντα και την ποιότητα του κάθε τόπου και προσκαλώντας τους Έλληνες να καινοτομήσουν, σε μια εποχή που έχει ανάγκη τις νέες ιδέες. Με αυτή τη δράση, η εταιρεία επιθυμεί να μεταφέρει το μήνυμα της έμπρακτης υποστήριξής στα ελληνικά προϊόντα, τα οποία ήδη κυριαρχούν στα ράφια της.

Το νέο πρόγραμμα φιλοδοξεί να αναδείξει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης για να προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα του τόπου σε προσιτές τιμές. Πρώτος σταθμός της περιήγησης στα ντόπια προϊόντα, θα είναι η πόλη των Σερρών, ενώ η κεντρική φιλοσοφία του προγράμματος είναι η προβολή, όχι μόνο των πολύτιμων ελληνικών προϊόντων, αλλά και των παραγωγών που τα δημιουργούν.

Συγχρόνως, η Carrefour Μαρινόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα, διοργανώνοντας έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας, που αναζητά επαναστατικά προϊόντα σε όλη τη χώρα και δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό, να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος για έξι μήνες. Ο διαγωνισμός θα ταξιδέψει σε διάφορα σημεία της Ελλλάδας, αναζητώντας τις καλύτερες ιδέες σε περιοχές που φημίζονται για τις τοπικά προϊόντα τους και δίνοντας ένα κίνητρο στους απανταχού καινοτόμους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι ενέργειες εντάσσονται στην πάγια δέσμευση της Carrefour Μαρινόπουλος να προωθεί τα ελληνικά προϊόντα, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα. Όντας αμιγώς ελληνική εταιρεία, ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος συνεργάζεται ήδη με περίπου 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων του, προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

«Μέσω των συγκεκριμένων ενεργειών φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τις αρετές των ελληνικών προϊόντων αλλά και των ίδιων των Ελλήνων που εξακολουθούν να οραματίζονται, να δημιουργούν και να προοδεύουν παρά τις προκλήσεις της εποχής μας. Συγχρόνως, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές ώστε να επιλέγουν τα ελληνικά προϊόντα. Τα ελληνικά προϊόντα είναι για μας κάτι περισσότερο από πολύτιμα. Έχουν μέσα τη γεύση και το άρωμα της ελληνικής γης. Το μεράκι και τον κόπο των Ελλήνων παραγωγών που κόντρα στις αντιξοότητες κάνουν τη δουλειά τους με αφοσίωση και αγάπη» τόνισε ο κ. Jerome Loubere, Διευθύνων Σύμβουλος της Carrefour Μαρινόπουλος.

http://www.advertising.gr





Related Posts