Σημαντικές διακρίσεις για τα ελληνικά παγωτά Kayak



Η ελληνική εταιρία Kayak, βραβεύθηκε σε 2 διαγωνισμούς Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου επιπέδου. Καταρχήν απέσπασε 1 χρυσό αστέρι για τη γεύσηSorbet Σοκολάτα από τα Great Taste Awards 2015, διακεκριμένα βραβεία τυφλής γευσιγνωσίας σε παγκόσμιο επίπεδο που διεξάγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον οίκο Guilt of Fine Food U.K. Έχοντας κριθεί από 400 από τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους που ανήκουν σε κριτικούς και δημοσιογράφους γεύσης, σεφ, εστιάτορες και παραγωγούς, τα παγωτά Kayak απέσπασαν για 6η φορά βραβείο από τα Great Taste Awards.

images

Τα Kayak επίσης, εκπροσώπησαν τη χώρα μας στα European Business Awards και κατάφεραν να αποσπάσουν τον τίτλο National Champion για το έτος 2015/16, στην κατηγορία «Εταιρίες της Χρονιάς με τζίρο 0-25 εκατ. ευρώ», ανάμεσα σε πλήθος καταξιωμένων εταιριών. Τα European Business Awards,  υποστηρίζονται από ηγέτες επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, media και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη και πραγματοποιήθηκαν για 9η χρονιά, με συμμετοχή 32.000 επιχειρήσεων από 33 χώρες της Ευρώπης.

O Άκης Σταυρίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής εταιρίας Kayak, δήλωσε:

«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο υπερήφανοι για το γεγονός ότι τα προϊόντα μας ξεχώρισαν, για μια ακόμη φορά, σε τόσο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς και βραβεία Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου επιπέδου. Οι σημαντικές αυτές επιτυχίες της εταιρίας μας, όμως, δεν ήρθαν τυχαία! Τα Kayakείναι τα παγωτά που δίνουν το “παρών” σε όλες τις σημαντικές μας στιγμές. Γιατί για εμάς η απόλαυση δεν είναι στατική. Πρέπει να μας ακολουθεί παντού. Στο σπίτι, στους φίλους, σε κάθε εξερεύνηση μιας μοναδικής στιγμής. Και αυτό μας δίνει το έναυσμα για να δημιουργούμε όλο ένα και περισσότερες καινοτόμες γεύσεις. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν δέσμευση για την εταιρία μας και δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ίδια κορυφαία ποιότητα και μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις του παγωτού».





Related Posts