Πυραμίς Μεταλλουργία λύσεις για κουζίνα και μπάνιο



Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο. Ιδρύθηκε το 1959 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται το υψηλού επιπέδου σε μηχανολογικό εξοπλισμό και αυτοματισμούς εργοστάσιο παραγωγής, οι αποθήκες και τα γραφεία Διοίκησης.

Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, με δυναμικότητα άνω των 1,500,000 τεμαχίων ετησίως, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που καλύπτει το 97% της συνολικής παραγωγής της. Τα προϊόντα της εξάγονται σε πάνω από 65 χώρες παγκοσμίως και στις 5 ηπείρους, ενώ επίσης διαθέτει δίκτυο με 9 θυγατρικές εταιρείες.

Η αναπτυξιακή της πορεία και η διαρκής εξέλιξή της οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στις συνεχείς επενδύσεις σε νέα τεχνολογία και καινοτομικές δραστηριότητες. Αξίζει να αναφερθεί ότι την τελευταία δεκαετία οι επενδύσεις της εταιρείας σε τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, σε νέες εγκαταστάσεις και καλούπια παραγωγής ξεπέρασαν τα 45,000,000€.

Αποστολή της εταιρείας είναι να αναπτύσσει και να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, λειτουργικό σχεδιασμό, προστιθέμενη αξία και υπηρεσίες που προσφέρονται από μια εταιρία με ανθρώπινο πρόσωπο, δείχνοντας σεβασμό προς το περιβάλλον.

Αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρία είναι το πάθος της για την τελειότητα. Η επιμονή της και η αισιοδοξία της, ακόμα κι όταν οι συνθήκες της αγοράς φαίνεται να μην είναι ευνοϊκές. Η αφοσίωσή της στις αξίες και τους στόχους της. Η ανάγκη να ξεπερνάει κάθε μέρα, τα όριά της. Η αγάπη για το αντικείμενό της, αλλά και ο σεβασμός της στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους ανθρώπους της. Ότι κάνει έχει αφετηρία την πίστη ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα!

http://www.pyramis.gr





Related Posts