Νέο διεθνές βραβείο για το τσάι του βουνού με μέντα



images

Μετά την περυσινή βράβευση της εταιρίας ΕΥΟΣΜΟ και τον Καρδιτσιώτη παραγωγό Παύλο Κόγια για το τσάι του βουνού στον διεθνή διαγωνισμό GREAT TASTE AWARDS στο Λονδίνο , σειρά φέτος είχε το τσάι του βουνού με μέντα (mountain tea loves mint) που απέσπασε ένα χρυσό αστέρι και πολύ κολακευτικά σχόλια.

Πλέον η εταιρία του Καρδιτσιώτη παραγωγού, που αποδεικνύει ότι αν διαθέτεις όραμα και μεράκι, μπορείς να καθετοποιήσεις την παραγωγή σου, έχει δύο προϊόντα της βραβευμένα το τσάι του βουνού και το τσάι του βουνού με μέντα και βρίσκεται στην πρωτοπορία της διαφήμισης και προώθησης του ελληνικού τσαγιού, κυρίως μέσα από διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις.

Η εταιρία ΕΥΟΣΜΟ είναι σχετικά πολύ νέα εταιρία (2013) και τα κύρια προϊόντα της είναι το απλό τσάι βουνού, με γεύση μέντα και με γεύση ιβίσκου, όπως επίσης και μελισσόχορτο και χαμομήλι. Τα προϊόντα κυκλοφορούν σε ατομική συσκευασία με εσωτερικό και εξωτερικό φακελάκι. Πωλούνται σε διάφορες ελληνικές πόλεις, ενώ έχουν παρουσία στην Σουηδία, στην Ελβετία, και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ελλάδα αν και είναι βοτανολογικός παράδεισος με κορυφαία αρωματικά φυτά από πλευράς οικονομικού γίγνεσθαι, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις παραγωγής τσαγιού του βουνού στην Ευρώπη. Οι διαγωνισμοί και οι εκθέσεις είναι ένας τρόπος να γνωρίσουν οι ευρωπαίοι τα θαυμάσια μας ελληνικά βότανα.

Ο Π. Κόγιας στα μέτρα των δυνατοτήτων της εταιρίας του προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο την εξαιρετική ποιότητα των αρωματικών μας φυτών. Τα δύο βραβεία που απέσπασε συνολικά στον δυσκολότερο διαγωνισμό παγκοσμίως, στο GREAT TASTE AWARDS, ευελπιστούμε ότι συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Έτσι όπως γίνονται ανάρπαστα στην διεθνή αγορά το ελληνικό λάδι, οι ελιές, το μέλι, κλπ και εξάγονται σε όλο τον κόσμο, τον ίδιο δρόμο μπορούν να ακολουθήσουν και τα αρωματικά μας φυτά, με την βοήθεια όλων όσων πιστεύουν στην ποιότητα των ελληνικών αρωματικών φυτών.

http://www.eleftheria.gr





Related Posts