Ελληνικά συστήματα Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης



Η SIGMA SECURITY δημιουργήθηκε το 1977 και σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιημένη με ISO 9001 : 2008, εξειδικεύεται στην έρευνα, το σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει.

Η SIGMA SECURITY έχει κερδίσει τη φήμη της στα 33 χρόνια λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Επενδύει πάντα στις νέες τεχνολογίες και προσφέρει στους πελάτες της, εκτός από αξιόλογα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις και βοήθεια στην επιλογή του συστήματος, στην εγκατάσταση και στον προγραμματισμό.

Στη σειρά των προϊόντων που παράγει συμπεριλαμβάνονται: Κεντρικοί Πίνακες Συναγερμού, Συστήματα Πυρασφαλείας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες (Απλές και Αυτοτροφοδοτούμενες), Τηλεφωνικοί Επιλογείς, GSM Interface, Ψηφιακοί Κωδικοποιητές μέσω Εξωκείμενης γραμμής, Ανιχνευτές Θραύσεως Υαλοπινάκων κλπ.

Παράλληλα, συνεργάζεται με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες της Παγκόσμιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέμει, μέσω του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει σε όλη την επικράτεια, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης, Συστήματα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR), παρελκόμενα Συστημάτων Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης, GSM Interface, Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Συστήματα Περιμετρικής Προστασίας κλπ.

Η Εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο, στην οδό Eθνάρχου Μακαρίου 5, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, κοντά στο σταθμό του Μετρό. Διαθέτει σύγχρονη γραμμή παραγωγής, εξοπλισμένη με υπερσύγχρονες μηχανές SMD, τμήμα έρευνας και ανάπτυξης καθώς και εργαστήριο δοκιμών και ποιοτικού ελέγχου, εξοπλισμένο με όργανα ελέγχου Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (EMC) και Ηλεκτρικής Ασφάλειας, για μετρήσεις και πιστοποιήσεις των παραγομένων προϊόντων, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

http://www.sigmasec.gr





Related Posts