Διεθνή βραβεία για ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι και φέτα



images

Το αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα και η φέτα σε άλμη ΒΙΓΛΑ του ομίλου ΔΕΛΤΑ διακρίθηκαν στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των βραβείων γεύσης και ποιότητας που διοργανώνει το International Taste & Quality Institute (iTQi, Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας).

Συγκεκριμένα, το λευκό αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι DεLTα 0% διακρίθηκε με 3 αστέρια που αποτελεί την υψηλότερη διάκριση. Επιπλέον, η γεύση σμέουρο με φρούτα στο βυθό του κυπέλλου και η γεύση με καφέ διακρίθηκαν με 2 αστέρια. Η βράβευση των συγκεκριμένων προϊόντων έρχεται να συμπληρώσει τις βραβευμένες από πέρσι υπόλοιπες γεύσεις του DεLTα, καθιστώντας το έτσι μία ολοκληρωμένη σειρά αυθεντικού ελληνικού στραγγιστού γιαουρτιού, πιστοποιημένα απολαυστικού! Τα συγκεκριμένα προϊόντα αφορούν στο γιαούρτι της ΔΕΛΤΑ που εξάγεται στην Ιταλία από το 2014 και ήδη έχει κερδίσει τους καταναλωτές της γειτονικής χώρας.

Παράλληλα, στον ίδιο διαγωνισμό, η φέτα σε άλμη ΒΙΓΛΑ του ομίλου  ΔΕΛΤΑ έλαβε επίσης το βραβείο «Ανώτερης Γεύσης» και διακρίθηκε με 3 αστέρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Στη ΔΕΛΤΑ, εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα που ξεχωρίζουν και βρίσκονται στην καρδιά των καταναλωτών. Η διάκριση αυτή είναι για εμάς όλους στην εταιρεία μια ακόμη επιβράβευση και αναγνώριση των προσπαθειών μας και των υψηλών στόχων που έχουμε θέσει για υγιεινά και απόλυτα απολαυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό», δήλωσε σχετικά ο κ. Αντώνης Μαυριδόγλου, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε.

Το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες, διακρίνει και βραβεύει κάθε χρόνο προϊόντα από όλες τις χώρες του κόσμου με βάση τα γευστικά και ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους πλέον αναγνωρισμένους γευσιγνώστες και σεφ στην Ευρώπη, γεγονός που καθιστά το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης μια μοναδική αναγνώριση της ποιότητας προϊόντων.





Related Posts