Αφιέρωμα σε Ελληνικά προϊόντα και γεύσεις



Εορταστική βραδιά με πολλές γευστικές εκπλήξεις διοργανώνουν την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου από τις 6 έως τις 9 μ.μ., ο πολυχώρος Περίπλους και η καμπάνια «Discovering Greek Products in Belgium».

Με τη λήξη της έκθεσης ζωγραφικής «Γεύσεις Ψυχής» της Φωτεινής Στεφανίδη που ολοκληρώνεται με επιτυχία στον «Πολυχώρο Περίπλους» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ξεκινάμε ένα 12μηνο ταξίδι εποχικής απόλαυσης αφιερωμένο στα «Ελληνικά προϊόντα και γεύσεις».

Ένα ατέρμονο τραπέζι μας προσκαλεί. Οι δώδεκα νέοι άνδρες που προσωποποιούν τους δώδεκα μήνες στα έργα της Φωτεινής Στεφανίδη, καθώς και τα σύμβολά τους, γίνονται πηγή έμπνευσης για την ομάδα του «Discovering Greek Products in Belgium» που συνδέει την τέχνη με τα ελληνικά προϊόντα σε μία ιδιαίτερη παρουσίαση. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε σαν ένα ταξίδι στον χρόνο και στην ελληνική γη με προϊόντα που ανακάλυψε η ομάδα στο Βέλγιο.

Μία περιήγηση που θα συνοδευτεί με γευστικές εκπλήξεις και ένα ποτήρι κρασί για τις γιορτές που έρχονται αλλά και για την περάτωση μιας χρονιάς ανακαλύψεων, δημιουργίας και προβολής της ελληνικής επιχειρηματικής εξωστρέφειας.

Με την παρουσία των εμπόρων του δικτύου, αλλά και των φίλων τους θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα καθώς και κάποιους από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την διακίνησή τους.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση με την ευγενική χορηγία και υποστήριξη της Megapanos winery και των μελών του Discovering Greek Products in Belgium- Des produits grecs en Belgique .

http://www.agronews.gr





Related Posts