Αποκλειστικά με φυσικές μεθόδους βιολογικό ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας



Ο ελαιώνας μας

Πριν από μισό αιώνα περίπου, χίλια ελαιόδενδρα Μεγαρίτικης ποικιλίας φυτεύτηκαν στο οικογενειακό κτήμα μας στην ιστορική Αυλίδα της Έυβοιας, από τον πατέρα μας Κυριάκο Μαρκίδη.

Το όραμά του, με το πέρασμα του χρόνου, έχει αποκτήσει γερές ρίζες. Όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι σήμερα, χρησιμοποιούμε μόνο παραδοσιακά μέσα στην καλλιέργεια του ελαιώνα μας, διατηρώντας τον αγνό.

Καλλιεργούμε αποκλειστικά με φυσικές μεθόδους και παράγουμε πάντα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Παράγουμε το λάδι μας, με αγάπη για την ελιά και τους καρπούς της.

Η φιλοσοφία μας

Η κάθε λεπτομέρεια για εμάς είναι σημαντική.

Από την καλλιέργεια του ελαιώνα, τη συγκομιδή, τη σωστή απόσταξη, ως την καλαίσθητη συσκευασία των προϊόντων μας.

H προσήλωσή μας στη λεπτομέρεια και η εστίαση στο να καλλιεργούμε μόνο με φυσικά μέσα, με σεβασμό στη γη μας, τα δέντρα μας και το ελαιόλαδό μας, είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας.

Το λάδι μας είναι προϊόν χαράς και σας προσκαλούμε να το γευθείτε.

Το όραμά μας

Στοχεύουμε όχι μόνο στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων μας αλλά και στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσής τους.

Μέσα στο πρόγραμμά μας είναι να λάβουμε μέρος σε διαγωνισμούς, εγχώριους αλλά και διεθνείς και να αποσπάσουν τα ελαιόλαδά μας τα βραβεία που θα “σφραγίσουν” το άριστο της ποιότητάς τους.

Έχουμε επίσης “στα σκαριά” δύο ακόμα ελαιώνες με νέες ποικιλίες ελιάς ώστε να διανθίσουμε έτσι την γκάμα των προϊόντων μας.

Η καλλιέργειά μας θα παραμένει πάντα, ωστόσο, περιορισμένης έκτασης, ώστε να έχουμε τον απόλυτο ποιοτικό έλεγχο της παραγωγής μας.

Τα προϊόντα μας

Το απόσταγμα του οράματος και του πάθους μας, εμφιαλώνεται αγορά με τις ονομασίες Kleólia και Kleólia Silver.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ψυχρής έκθλιψης, τα οποία δεν περιέχουν καμία χημική ουσία και κατέχουν την επίσημη Πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων.

Η περισυλλογή της ελιάς γίνεται με το χέρι και στη συνέχεια η συγκομιδή προχωρά άμεσα στο ελαιοτριβείο. Οι μετρήσεις και των δύο ελαιόλαδων είναι άριστες.

Kleólia

Προέρχεται από την περισυλλογή ώριμων καρπών από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται στο ορεινότερο κομμάτι του ελαιώνα μας. Το Kleólia διαθέτει έντονα φρουτώδη αρώματα, γεμάτη γεύση και την αψάδα του μεσογειακού ελαιόλαδου.

Kleólia Silver

Προέρχεται από τη συγκομιδή των ελαιόδεντρων που βρίσκονται στο παραθαλάσσιο κομμάτι του ελαιώνα μας. Μετά την περισυλλογή πράσινων και ώριμων καρπών, δύο ξεχωριστά ελαιόλαδα δημιουργούνται και στη συνέχεια ενώνονται. Το αποτέλεσμα: ένα πράσινο λάδι, όχι όμως αμιγώς αγουρέλαιο. Χαρακτηρίζεται από το φρέσκο άρωμα της πράσινης ελιάς και την απαλή επίγευση του αγουρέλαιου.

http://www.eleokarpos.com
+30 210 6209677
info@eleokarpos.com





Related Posts